Project Description

Det lovpligtige el-eftersyn

Hvis der tegnes en ejerskifteforsikring ved en hushandel, er det lovpligtigt at lave et el-eftersyn – også kaldet et el-tjek. Ved et el-tjek, gennemgår vores elektrikere en visuel gennemgang af den tilgængelige elinstallation, samt stikprøver ved dåser, monteringsmateriale, åbning af el tavle og diverse målinger.

Hvornår skal jeg have foretaget et el-tjek?

 • Ved ejendomshandler

 • I gamle boliger

 • Efter flytning

Ved ejendomshandler skal der udarbejdes en elinstallationsrapport. Elinstallationsrapporten, også kaldet el-tjek, dokumenterer at de elektriske installationer er gennemgået. Det giver både køber og sælger et bedre udgangspunkt at forhandle ud fra.

Men det er ikke kun en god ide med et el-tjek ved køb og salg. Hvis du vil have sikkerhed for, at din ejendom ikke har nogle livsfarlige eller ulovlige elinstallationer, f.eks. hvis du bor i en gammel ejendom, eller hvis du netop er flyttet, er du velkommen til at bestille et el-tjek hos os.

Hvad består eltjekket af?

Når vi laver et el-tjek, er det med det formål at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed. Både om de virker praktisk, og om de fungerer sikkerhedsmæssigt. Samtidigt sikrer vi, at installationerne overholder lovgivningen. Det er med andre ord en kontrol af, om dine eller sælgers elinstallationer er beskyttet mest hensigtsmæssigt mod stød og brandfare.

El-tjekrapporten sendes, umiddelbart efter synet, mens el-eftersynrapporten sendes sammen med faktura.

Konstaterer vi fejl og mangler, kan vi i de fleste tilfælde tilbyde at udbedre de konstaterede fejl og mangler i forlængelse af el-synet.

Vi går ikke i gang førend vi har en godkendt aftale.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage 8:00 – 17:00
Lørdag Telefonvagt
Søndag Telefonvagt

HER FINDER DU OS

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

TEKNIQS GARANTIORDNING

Når du arbejder sammen med CHW-EL, er du altid på den sikre side. CHW-El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning. ​Garantiordningen dækker omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms, hvis uheldet skulle være ude.

SEND PRISFORESPØRGELSE

gratis besøg og helt uforpligtende tilbud. Udfyld dine informationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Eller ring til os på tlf. +45 70 60 52 51 Så aftaler vi nærmere på telefonen.

   RING TIL OS PÅ

   ALLE HVERDAGE

   08.00 – 17.00

   RING TIL OS PÅ

   ALLE HVERDAGE

   08.00 – 17.00